Aktuellt

Senaste Nytt om SSAS Årsmöte 22-23 April 2021, Med preliminärt program.

2021-01-09

Efter ett antal månader där vi två gånger har skjutit upp vårt möte för att kunna komma tillbaka till ett fysiskt möte i Trollhättan så som det ursprungligen var tänkt har vi nu tagit beslut om att genomföra mötet digitalt 22-23 april 2021. SSAS DIGI kommer mötet heta.
Preliminärt program nedan.

Det digitala upplägget innebära att fler kan ta del av programmet än om man behöver komma fysiskt till en plats. Organisationskommittén i Trollhättan kommer att skapa ett högintressant program med samma tema som det inställda mötet 2020. Huvudtemat kommer vara Axelns och Armbågens Instabilitet och vi är glada att kunna hälsa våra huvudtalare välkomna om än nu digitalt. Professor Adam Watts från Wrightington i UK och professor Olivier Verborgt från Antwerpen i Belgien har accepterat vår inbjudan.

Bild

Nu när vi ser hur utvecklingen av pandemin under en period gått åt fel håll och restriktionerna gällande att samla grupper skärpts ytterligare så återstår och framflyttas osäkerheten om huruvida man kan planera för ett fysiskt möte i vår. Därför har styrelsen i SSAS tagit beslutet att mötet skall genomföras helt digitalt den 22-23 april 2021. SSAS styrelse och medlemmar vill att mötet genomförs och man känner att behovet är stort att ta del av nya kunskaper och ny teknik förutom att träffa sina kollegor.

Våren 2022 planerar vi absolut att komma tillbaka med ett fysiskt möte igen. Vi inom SSAS vill hålla liv i denna tradition och en gång om året vill vi ses fysiskt.

Har du frågor kontakta Bosse Magnusson på Traveko som hjälper SSAS med arrangerandet med e-post till bo.magnusson@travekoscandinavia.se.
www.travekoscandinavia.se

inbjudan-deltagare-ssas-digi-2021.pdf